комисии

Приходи Сподели комисија

нето приходи (месец) Rev Сподели
До £ 5000 30%
Од £ 5001 - £ 15,000 35%
Од £ 15.001 + 40%

Не Негативни изведување

Дека е во право ние не нудиме никакви негативни изведување на сите наши партнери кои ви даваат парче од умот и да се заштити вашиот хард заработени комисии.

High Roller политика се однесува: види ги деталите овде

Придружи се сега

Топ казино Коцкање Програми од GlobaliGaming.com