komisionet

Ardhurave Share Komisioni

Të ardhurat neto (Muaj) Rev Share
Deri në £ 5,000 30%
Midis £ 5001 - £ 15,000 35%
Nga £ 15,001 + 40%

No carryover Negative

Kjo është e drejtë që ne ofrojmë nuk carryover negativ për të gjithë bashkëpunëtorët tanë duke ju dhënë pjesë e mendjes dhe për të mbrojtur komisioneve vështirë tuaj të fituara.

Politika High Roller Zbatohet: të parë detajet këtu

Bashkohu tani

Top Kazino bixhozit Affiliate Programs nga GlobaliGaming.com