FAQs

Sabaraha lila bakal nyokot pikeun nempoan aplikasi mah?

Urang Tujuan pikeun nempoan sadaya aplikasi dina 24 hrs of ngadaptar.

Dupi abdi tiasa jadi hiji affiliate komo lamun kuring teu boga website sorangan?

Enya anjeun bisa. Urang nyadiakeun pakakas alternatif nu bisa Anjeun pake (shortcodes SMS, Kodeu QR, Telephone Hotlines jsb) pikeun ngamajukeun merek urang. Kantun kontak manajer affiliate urang bahas pilihan nu sadia ka anjeun.

Kumaha carana abdi tiasa ningali sabaraha Kuring keur earning?

You can track your earnings by logging into your partners.globaligaming.com affiliate account. Di dieu Anjeun baris manggihan pamilih komprehensif laporan jeung statistik ka nganalisis kinerja kampanye Anjeun.

Sabaraha duit bisa mah earn?

Teu aya wates ka jumlah earnings Anjeun bisa nyieun, eta sadayana asalna turun ka sabaraha waktu jeung usaha anjeun nunda dina. Urang nawarkeun sauntuyan struktur komisi kacida kalapa jeung fleksibel kaasup babagi sharing, CPA jeung nguruskeun hibrid. Anjeun tiasa marios wincik full dina kaca komisi urang.

Lamun kuring meunang mayar?

pangmayaran Affiliate bakal dilakukeun ku 15 unggal bulan keur komisi Anjeun earned dina bulan saméméhna.

pamayaran What métode maneh nawarkeun?

Urang ayeuna ngan nawarkeun pangmayaran ku BACS (mnt £ 100), paypal (mnt £ 200) jeung Transfer Bank (mnt £ 500). Aya bangbarung minimum keur unggal pilihan nu perlu nepi saméméh pamayaran dileupaskeun.

Naon anu bakal rujukan pamayaran mah kasampak kawas?

rujukan pamayaran Anjeun bakal kasampak kawas: Manggung Mitra April 2016 LucksCas, Manggung Mitra Agustus 2016 CoinF, Manggung Mitra Désémber 2016 SlotF, Manggung Mitra CoinF, Manggung Mitra SlotF, Manggung Mitra LucksCas

Naon pausahaan balik GlobaliGaming Mitra?

GlobaliGaming Mitra anu dipiboga jeung dioperasikeun ku Klik Pasar Ltd, kadaptar di Inggris jeung Wales, jumlah pendaftaran pausahaan 09067768. alamat kadaptar urang Xuping House, Station Rd, Cambridge CB1 2LA.

Pikeun susuratan mangga tingali urang wincik kontak.

Kumaha kuring meunang di touch jeung anjeun?

Upami Anjeun gaduh patalékan salajengna atawa ngan saukur hayang nyarita ka salah sahiji manajer affiliate mangka anjeun bisa kalayan gampang nganjang urang taros Kami kaca keur wincik kontak urang.

Pendakan nu leuwih lengkep ihwal Program Affiliate urang dieu