Kawijakan High Roller

sharing Komisi négatif dihasilkeun di mana wae bulan dibikeun ku nu mana wae Pamaén anu Urang, dina kawijaksanaan budi urang, nangtukeun jadi "Rollers High" bakal dibawa maju jeung offset ngalawan sharing komisi hareup dihasilkeun ku Pamaén disebut ku Anjeun nepi ka sharing komisi négatif saperti ieu diberesihan. Tekad tina kriteria ka ngararangkay a Player salaku "Roller High" bakal jadi kawijaksanaan budi urang, jeung tanggung jawab budi urang di hal ieu bakal jadi mamatahan anjeun tina categorization nu mana wae Pamaén disebut ku anjeun salaku sarua ku cara amandemen ka istilah jeung kaayaan ieu. patokan Wayah pikeun nangtukeun kawijakan High Roller urang:

HR1. if in any given month a player generates negative commission revenue of at least €5,000, jeung sharing komisi agrégat dina bulan nu (keur kasino nu) keur nu Affiliate négatif, tuluy saperti Player bakal dianggap jadi Roller High;

HR2. lamun boh kriteria luhur papanggih (7.4.1) mangka sharing komisi négatif dihasilkeun ku Roller High bakal dibawa maju jeung offset ngalawan sharing komisi hareup dihasilkeun ku nu Roller High;

HR3. kasaimbangan négatif dibawa maju teu bisa diatur-off ngalawan pamaén séjén’ sharing komisi positif;

HR4. kasaimbangan négatif dibawa maju teu bisa gede ti total sharing komisi négatif agrégat keur affiliate nu, salila sabulan nu;

HR5. lamun aya leuwih ti hiji Roller High, kasaimbangan négatif dibawa maju bakal dibeulah proporsional antara eta;

HR6. Kasaimbangan négatif tina Roller High bakal ngurangan ku sharing komisi-bisa positif hareup nu ngahasilkeun dina bulan saterusna;