komisi

Sharing Share Komisi

Pajeg net (Sasih) blk Share
Nepi ka £ 5.000 30%
Antara £ 5.001 - £ 15.000 35%
Ti £ 15,001 + 40%

No Carryover négatif

Éta katuhu we nawarkeun no carryover négatif ka sadaya affiliates urang mere anjeun sapotong pikiran jeung nangtayungan teuas earned komisi Anjeun.

Kawijakan High Roller manglaku: tempo wincikan Ieuh

Joinnow

Top Kasino Garawangi Program Affiliate ti GlobaliGaming.com