Syarat sareng katangtuan

saméméh anjeun lumangsungna jeung ngadaptar, mangga marios istilah jeung kaayaan di handap.

Mangga Baca jeung Yuyun keur Future Reference

Mun hayang nepi ka ilubiung dina program Affiliate urang, nunjukkeun kasapukan Kirim pikeun ngalakukeunana ku ngaklik "Kuring Satuju" tombol di handap. Sajaba ti, ku ngakses jeung ngamangpaatkeun salah sahiji Pakakas Marketing GlobaliGaming Mitra 'atawa narima tina ganjaran nu mana wae, bonus atawa komisi naha dikandung dina kasapukan ieu atawa nu sejenna mana dina situs wéb urang, Anjeun dianggap geus sapuk pikeun kabeungkeut ku sadaya istilah jeung kaayaan diatur kaluar dina kasapukan ieu. Pikeun kaperluan kajelasan, istilah "urang" jeung "urang" tingal GlobaliGaming Mitra jeung "Anjeun" jeung "Anggota" nujul kana pihak séjén ka kontrak diwangun ku ditampa ti Sarat jeung Kaayaan ieu. Istilah "Merchant" dihartikeun salaku nu mana wae nu pausahaan nu geus kaserang GlobaliGaming Mitra pikeun ngamajukeun Loka maranéhanana(s) jeung / atawa produk. kontrak nyadiakeun Anjeun sareng katuhu non-ekslusif langsung pamaké ("Datang") ti loka Anjeun atawa loka ka situs web nu Merchant sacara, di mulang pikeun mayar tina komisi jeung bonus rujukan minangka husus di handap.

daptaran

Pikeun enroll mangga maca pasatujuan ieu terus ngalebetkeun hiji GlobaliGaming Mitra Anggota aplikasi Akun lengkep ka urang via loka ramat urang. Kami baris evaluate aplikasi jeung ngabéjaan naha aplikasi Anjeun ieu ditarima. aplikasi Anjeun bakal ditolak lamun urang nangtukeun, dina kawijaksanaan budi urang, nu loka Anjeun teu cocog pikeun alesan nu mana wae, kaasup tapi teu diwatesan ka, loka anu dina konstruksi, aimed di barudak, ngamajukeun bahan eksplisit sacara séksual, ngamajukeun kekerasan, ngamajukeun diskriminasi dumasar kana balap, awewe atawa lalaki, agama, kabangsaan, hal nu henteu mampuh, orientasi seksual, atawa umur, ngamajukeun kagiatan ilegal, atawa ngalanggar hak cipta intelektual.

kasapukan anggota

Salila istilah susunan ieu (nu bakal ngamimitian lamun nunjukkeun ditampa Anjeun dina manner husus di luhur, jeung bakal mungkas lamun boh Anjeun atawa urang ngabéjaan nu séjén, ku email, tina terminasi tina pasatujuan ieu), Anjeun bakal mintonkeun banner atawa spanduk nu disadiakeun ku GlobaliGaming Mitra dina loka Anjeun (nu "loka Anggota") salaku hyperlink langsung datang ti Loka Anggota ka loka nu Merchant sacara, ngagunakeun URL béda disadiakeun ku GlobaliGaming Mitra sacara éksklusif pikeun linking (nu "spanduk disadiakeun").

spanduk The Merchant jeung / atawa Tumbu téks bakal dipintonkeun dina loka Anggota. Anggota ogé bisa méré informasi deskriptif hal Merchant nu sits(s) dina situs web anak(s). Lamun eusi dina loka anggota kapanggih jadi taliti atawa tinggaleun jaman, mangka urang bisa ngabéjaan parobahan nu mana wae pikeun Loka Anjeun(s) urang ngarasa kudu dijieun. Hubungan husus dina pasatujuan ieu téh non-ekslusif boh pihak; Ku kituna, nu Anggota bakal dijudulan pikeun mintonkeun spanduk tina, sarta méré tumbu ka, loka pausahaan séjén ngaliwatan loka Anggota, jeung GlobaliGaming Mitra bakal dijudulan nyieun spanduk nu Merchant sacara sadia ngaliwatan online jeung nu séjénna jasa ti loka Anggota.

Kiriman AND mintonkeun spanduk, salinan, Jeung bahan promosi

Salaku anggota hiji, Anjeun bakal miboga aksés ngaliwatan loka GlobaliGaming Mitra 'pikeun rupa-rupa grafis jeung tékstual tutumbu (unggal tutumbu ieu kadang maksudna di dieu salaku "Sponsor" atawa, sorangan, salaku "Link".) GlobaliGaming Mitra jeung Merchant nu hereby hibah ka Anggota nu non-ekslusif, non-transferable, non-assignable (iwal salaku disadiakeun di handap) hak, salila istilah dina pasatujuan ieu, ngagunakeun (nu bakal di antarana katuhu pikeun nyalin, ngirimkeun, ngabagikeun, mintonkeun jeung ngalakukeun boh pribadi jeung masarakat awam): GlobaliGaming Mitra 'jeung spanduk nu Merchant sacara, nami, ngaran loka, jeung tékstual patali sejen tur material grafis dijieun sadia ku GlobaliGaming Mitra jeung / atawa Merchant ka anggota pikeun kaperluan express tina citakan dina loka Anggota urang ti jaman ka jaman (koléktif, nu "Bahan Merchant sacara") jeung tujuan husus otorisasi luhur. GlobaliGaming Mitra jeung Merchant nu authorize Anggota ka Ngaiklan jeung ngamajukeun material promosi masing-masing. Nu Copywriting tina promosi teu meunang dirobah atawa misrepresented ku Anggota. GlobaliGaming Mitra jeung Merchant ogé authorizes nu Anggota ka tingal, dina iklan jeung promosi nu Anggota sacara, kanyataan yén Mitra GlobaliGaming jeung loka Merchant urang nu diaksés ngaliwatan loka Anggota, disadiakeun nu mana wae nu pernyataan saperti:

(a) teu kaasup dagang nu mana wae, tanda jasa, tanda desain, simbol jeung / atawa indicia séjén asal GlobaliGaming Mitra atawa Merchant lian ti GlobaliGaming Mitra atawa Loka nu Merchant sacara(s) ngaran jeung / atawa loka ngaran dina typeface non-has (husus, teu typeface dipaké dina desain logo nu mana wae tina GlobaliGaming Mitra 'atawa mark nu Merchant sacara);

(b) teu nangtang, nyarankeun, atawa imply, ku wording atawa prominence tina pernyataan atawa disebutkeun saperti, nu sponsor Merchant, authorizes, jeung / atawa sumber atawa asal situs Anggota; jeung

(c) teu disparage GlobaliGaming Mitra atawa Merchant nu, produk anak, ladenan, atawa anggota. Sadaya ngagunakeun Mitra GlobaliGaming atawa Merchant sacara Bahan hereunder bakal inure ka kapentingan Merchant jeung teu kudu nyieun hak mana wae, judul atawa interest di antarana pikeun Anggota. No dipake séjén Mitra GlobaliGaming atawa ngaran Merchant sacara, mérek dagang, tanda jasa, tanda desain, simbol jeung / atawa indicia séjén asal atawa rancangan séjén confusingly sarua jeung salah sahiji baheula bisa dijieun ku anggota pikeun tujuan nu mana wae nu tanpa persetujuan ditulis saméméh of GlobaliGaming Mitra atawa Merchant nu. Salaku antara Merchant jeung Anggota nu, Merchant nu owns, jeung bakal terus sorangan sacara éksklusif, sadaya katuhu judul jeung kapentingan (kaasup tanpa watesan, sadaya hak disadiakeun dina hukum hak cipta jeung dagang) di jeung Bahan nu Merchant jeung sakabeh ngaran, mérek dagang, tanda jasa, tanda desain, simbol jeung / atawa indicia séjén asal therein sakuliah dunya jeung di perpetuity, subjék ka idin dibales dina pasatujuan ieu.

Ngajaga LINKS

Anjeun satuju pinuh cooperate jeung urang dina raraga ngadegkeun jeung ngajaga Sponsor antara Loka anjeun jeung GlobaliGaming Mitra Loka atawa Loka nu Merchant sacara(s). Nu pangropéa jeung Ngamutahirkeun of Loka anjeun bakal tanggung jawab anjeun. Nu grafik jeung / atawa téks patali jeung Sponsor ka GlobaliGaming Mitra Loka atawa loka nu Merchant urang bakal diropéa périodik jeung bakal perlu kanggo Anjeun pikeun ngamutahirkeun eusi Loka anjeun sasuai nu rutin. Mangga jadi sadar yen urang boga hak pikeun ngawas Loka anjeun iraha wae pikeun nangtukeun upami anjeun di handap ieu istilah jeung kaayaan dina pasatujuan ieu jeung ngabéjaan nu mana wae parobahan Loka anjeun nu urang ngarasa kudu dijieun. Anjeun teu diijinkeun pikeun mask informasi URL tujuan atawa pake nu mana wae nu téhnik séjén anu bisa mask atawa nyumputkeun Mitra GlobaliGaming atawa URL situs Merchant

SMS pamasaran

Anjeun teu diijinkeun pikeun ngamajukeun salinan Anjeun sorangan pikeun pamasaran SMS nu tacan ditandatanganan off ku GlobaliGaming Mitra. Anjeun tanggung jawab eusi talatah teks jeung konsékuansi tujuanana. Anjeun satuju teu make Mobile SMS Marketing pikeun ngirim mana wae talatah teks tanpa Mitra GlobaliGaming prior ditulis idin. Anjeun satuju teu make Mobile SMS Marketing pikeun ngirim mana wae talatah teks anu henteu dumasar dina customer milih-atawa material anu dibeunangkeun, harassing, libelous, kejam, ngancam, picilakaeun, kasar, jorang atawa disebutkeun bisa mangrupakeun hiji ngalanggar kriminal, méré naékna liability sipil atawa material disebutkeun objectionable nanaon atawa alam nu mana wae atawa nu encourages ngalaksanakeun anu bisa mangrupakeun hiji ngalanggar kriminal, méré naékna liability sipil atawa disebutkeun ngalanggar mana wae lumaku lokal, nagara, hukum nasional atawa internasional, Perda atawa pangadilan order. GlobaliGaming Mitra cadangan hak kana nungtungan akun Anjeun tanpa aya bewara prior lamun GlobaliGaming Mitra jadi sadar jeung nangtukeun, dina kawijaksanaan budi anak, yén anjeun violating salah sahiji tungtunan baheula.

Komunikasi pikeun anggota

Ku Signing nepi ka GlobaliGaming Mitra anjeun satuju narima rupa-rupa bahan ti GlobaliGaming Mitra jeung mitra anak. Lamun milih milih kaluar ti komunikasi urang GlobaliGaming Mitra jeung Padagang anak moal nanggungjawaban kanggo Karuksakan nu bisa lumangsung ti anggota opting kaluar komunikasi

IMAN alus

Anjeun moal knowingly kauntungan ti lalu lintas dipikanyaho atawa disangka teu dihasilkeun maké lila marketing ditarima Internet naha atawa teu nya ngabalukarkeun GlobaliGaming Mitra atawa ngarugikeun Merchant. Kudu aktivitas curang, knowingly atawa disebutkeun, timbul ti hiji jalma diarahkeun ka loka Merchant sacara via link Anjeun, urang nahan hak pikeun narik balik ka komisi mayar ka anjeun iraha wae. kaputusan urang di hal ieu bakal final jeung no susuratan bakal diasupkeun kana. Urang cagar hak pikeun ngaropéa sadaya jumlah alatan anjeun dina pasatujuan ieu lamun urang boga ngabalukarkeun akal percaya lalu lintas saperti geus disababkeun jeung pangaweruh Anjeun

Komisi AND rujukan bonus

Anjeun bakal dijudulan ka komisi minangka outlined di handap:

Nu tiers handap (per bulan) bakal panawaran:

Nepi ka £ 5,000.00, ngahasilkeun 30% sharing
Antara £ 5,000.01 -> £ 15,000.00, ngahasilkeun 35% sharing
Antara £ 15,000.01 +, ngahasilkeun 40% sharing

Nu grup komisi luhur pikeun ngarobah di kawijaksanaan ti padagang subjék. Dina hal parobahan mana wae, a bewara prior bakal dibikeun ka Anggota (affiliates).

Nu kaulinan Pajeg Net diitung saperti ieu di handap: Pajeg kaulinan Net: bet Cash - Cash meunang - kontribusi jackpot - bonus - waragad ngolah - mana wae royalti - waragad ID mariksa - waragad admin - waragad operasi

GlobaliGaming Mitra teu ngolah pangmayaran Anjeun pikeun komisi. Mediacle manages ieu atas nama urang.

pangmayaran Komisi dijieun ku 25th unggal bulan keur komisi bulan saméméhna sacara. Punten dicatet yén pangmayaran komisi anu poko keur bangbarung pamayaran minimum gumantung tina metoda pamayaran dipilih ku anjeun. Nu thresholds minimum keur mayar komisi nu saperti ieu di handap:

paypal: £ 200

BACS (UK Transfer Bank dinten anu sami): £ 100

transfer Electronic: £ 500

Neteller: £ 20

Jaga-jaga, nu anggota (affiliate) teu ngahontal bangbarung minimum salaku diperlukeun ku metoda pamayaran dipilih ku anggota di mana wae bulan husus, jumlah komisi bakal terus jadi digulung leuwih ka bulan handap nepi ka bangbarung minimum ieu kahontal.

Urang teu mawa leuwih komisi négatif pikeun bulan di handap ieu(s).

Program anggota ganjaran

pikeun ilubiung, Anjeun kudu jadi anggota aktip dina ngadeg alus jeung GlobaliGaming Mitra. Anggota milu di mana wae program ganjaran satuju jadi kabeungkeut ku kaputusan ti GlobaliGaming Mitra, nu bakal final jeung ngariung di sadaya ngahormat. Sadaya tafsir tina Aturan jeung kaputusan ku GlobaliGaming Mitra anu final. GlobaliGaming Mitra cadangan katuhu ka nungtungan nu mana wae jeung sagala Anggota ganjaran program pikeun alesan nu mana wae, kaasup, tapi teu diwatesan ka, lamun keur alesan nu mana wae nu Program ganjaran teu sanggup ngajalankeun salaku rencanana atawa lamun administrasi, kaamanan, fairness, kajembaran ati, atawa ngalaksanakeun ditangtoskeun tina Program ganjaran anu dikorupsi atawa adversely kapangaruhan, kaasup ku akal inféksi ku virus komputer, bug, tampering, pipilueun diidinan, tipuan, gagal téhnis, atawa sabab lianna saluareun kontrol GlobaliGaming Mitra '. GlobaliGaming Mitra cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan, ngarobah atawa mundur Program ganjaran tanpa aya bewara prior jeung tanpa liability ka Anggota.

sadaya pajeg, waragad, jeung surcharges, lamun aya, dina ganjaran anu budi tanggung jawab hadiah-juara. Ditampa ti hadiah a constitutes idin pikeun GlobaliGaming Mitra jeung pariwara sarta agénsi promosi ngagunakeun ngaran panarima, photograph jeung / atawa sasaruaan keur iklan jeung promosi jeung publicizing ladenan of GlobaliGaming Mitra dina medium nu mana wae nu tanpa santunan kajaba disebutkeun dilarang ku hukum.

Anggota ngaleupaskeun jeung tahan bahya Mitra GlobaliGaming jeung Padagang maranéhanana sarta anggota masing-masing, subsidiaries, direksi, perwira, agén, pagawé, jeung sagala batur nu patali jeung pangwangunan jeung palaksanaan program ganjaran ti mana wae jeung sagala liability nu aya kaitannana ka atawa dina sagala cara timbul ti program ganjaran jeung awarding nu, make atawa nyalahgunakeun hadiah, kaasup liability pikeun tatu pribadi atawa karuksakan sipat diantarana waé tatu atawa ruksakna Anggota urang atawa komputer jalma séjén.

inpo rahasia

Salaku dipaké di dieu, "Sejenna rahasia" bakal mean sadaya inpo lisan atawa tulisan, nanaon naon jeung dina bentuk naon bae, patali jeung jaman baheula, produk hadir atawa mangsa nu bakal datang, software, panalungtikan, pangwangunan, papanggihan, prosés, téhnik, desain atawa informasi téhnis sejen tur data, jeung rencana pamasaran (kaasup informasi saperti pihak katilu nu hiji partéy hereto ieu obligated tahan salaku rahasia), disadiakeun informasi saperti geus alesan diidentifikasi minangka atawa bisa alesan dianggap proprietary atawa rahasia, nu boh pihak:

(a) geus ditarima saméméh tanggal pasatujuan ieu, naha langsung ti nu lain atawa henteu langsung ti pihak katilu; atawa

(b) bisa narima hereunder ti séjén. Unggal pihak satuju yen, nu aya kaitannana ka resi miboga Sejenna rahasia ti pihak séjén, eta wajib:

(abdi) ngagunakeun care jeung kawijaksanaan sarua pikeun nyegah panyingkepan Informasi rahasia saperti eta maké jeung inpo rahasia nu sarupa sorangan nu teu mikahayang ka nyingkab, tapi dina no kajadian jeung kurang gelar akal miara;

(ii) narima Sejenna rahasia saperti jeung make inpo rahasia nu saperti ngan pikeun tujuan diijinkeun hereunder; jeung

(iii) ngawatesan panyingkepan Informasi rahasia solely ka maranéhanana pagawé sarta agén nu boga kudu nyaho sarta obligated teu nyingkab inpo rahasia nu saperti ka pihak katilu mana wae.

Nu larangan baheula teu kudu dilarapkeun ka informasi nu:

(a) nyaeta atawa akhirat jadi bagian ti domain umum ngaliwatan no kalakuan salah, kasalahan, atawa lalawora dina bagian panarima;

(b) panarima alesan bisa demonstrate geus diilikan sarta teu matuh ka hiji kasapukan aya of karusiahan;

(c) ditarima ti pihak katilu tanpa wangenan jeung tanpa breach dina pasatujuan ieu;

(d) ieu bebas dimekarkeun ku panarima sakumaha dibuktikeun ku catetan anak; jeung

(e) panarima anu diperlukeun pikeun nyingkab nurutkeun ka order valid tina pangadilan atawa awak wewenang lianna; disadiakeun, kumaha, nu dituju bakal kahiji geus dibikeun bewara ka pihak disclosing jeung bakal méré kasempetan munasabah mun interpose an bantahan atawa ménta hiji susunan pelindung merlukeun yen Sejenna rahasia jadi diungkabkeun dipaké ngan pikeun tujuan nu guna ieu dikaluarkeun pihak disclosing. Nu terminasi tina bagian ieu 4 bakal salamet nu terminasi tina pasatujuan ieu.

hutang

Nu Anggota narima yén GlobaliGaming Mitra teu ngajengkeun atawa ngesahkeun nu meuli atawa pamakéan nu mana wae nu ladenan nu ditawarkeun ku Merchant ngaliwatan loka nu Merchant atawa ngaliwatan software anak, atawa teu eta ngajamin kualitas, kasehatan, atawa hasil nu mana wae layanan saperti atawa sasuai jeung nu mana wae nu hukum atawa régulasi. Merchant Nu ngagambarkeun jeung warrants nu:

(a) Merchant Nu boga hak pikeun asup ka pasatujuan ieu jeung dibere hak jeung lisensi dijerona; jeung

(b) software Merchant sacara, jeung baranahan nu, distribution, pangiriman, kinerja umum jeung pintonan masarakat nu Merchant sacara Bahan dina sambungan jeung situs Anggota, entong:

(abdi) narajang katuhu privasi atawa publisitas nu mana wae jalma katilu; atawa

(ii) ngandung nu mana wae nu libelous, jorang, sopan atawa material disebutkeun dibeunangkeun.

Anggota The ngagambarkeun jeung warrants nu:

a. nu Anggota boga hak pikeun asup ka pasatujuan ieu;

b. situs Anggota teu, jeung baranahan nu, distribution, pangiriman, kinerja umum jeung pintonan umum tina Bahan Anggota salaku diijinkeun dieu, entong:

(abdi) narajang katuhu privasi atawa publisitas nu mana wae jalma katilu,

(ii) ngandung nu mana wae nu libelous, jorang, sopan atawa material disebutkeun dibeunangkeun, atawa

(iii) ngalanggar patén nu mana wae, hak cipta atawa mérék dagang nu katuhu dina yurisdiksi nu mana wae; jeung

c. Anggota geus narima no bewara tina invasi saperti, palanggaran atawa ngalanggar hak

Istilah jeung terminasi

Istilah pasatujuan ieu bakal dimimitian sawaktos Anjeun ngundeur banner jeung numbu ka loka urang atawa Loka nu Merchant sacara(s) jeung bakal kontinyu kajaba jeung nepi ka boh pihak ngémutan séjén dina tulisan nu wishes ka nungtungan pasatujuan nu, dina kasus pasatujuan ieu bisa terminated langsung. Terminasi IS AT Badé, Lantaran, Ku boh pihak. Pikeun kaperluan béwara ti terminasi, kiriman via e-mail dianggap wangun tinulis jeung saharita bewara. kana terminasi:

* Anjeun kudu nyabut Mitra GlobaliGaming atawa Merchant sacara banner / s ti loka Anjeun jeung nganonaktipkeun tutumbu nu mana wae nu ti loka Anjeun ka ours jeung theirs.

* Sadaya hak jeung lisensi dibikeun ka anjeun dina pasatujuan ieu bakal langsung nungtungan.

* Anjeun bakal dijudulan ngan ka maranéhanana waragad rujukan unpaid, lamun aya, earned ku anjeun atawa saméméh tanggal terminasi. Anjeun teu bakal dijudulan waragad rujukan kajadian sanggeus tanggal terminasi.

* Upami anjeun geus gagal minuhan kawajiban jeung tanggung jawab, urang moal mayar Anjeun waragad rujukan disebutkeun owing ka anjeun dina terminasi.

* Urang bisa withhold pamayaran final Anjeun pikeun waktu akal pikeun mastikeun yén jumlah bener ieu mayar.

* Lamun urang terus diturutan kagiatan (generasi tina sharing) ti konsumén sanggeus terminasi, ieu moal mangrupakeun hiji tuluyan atawa pembaharuan dina pasatujuan ieu atawa waiver of terminasi.

* Anjeun bakal mulang ka urang informasi rahasia mana wae, jeung sagala salinan dina ngilikan Anjeun, dijagaan jeung kontrol jeung bakal cease sadaya kagunaan nu mana wae ngaran dagang, mérek dagang, tanda jasa, logos jeung rancangan séjén Padagang urang.

* Anjeun jeung urang bakal dileupaskeun tina sagala kawajiban jeung Liabilities ka silih kajadian atawa timbul sanggeus tanggal terminasi saperti, iwal nu aya kaitannana ka maranéhanana kawajiban nu ku alam maranéhanana anu dirancang pikeun salamet terminasi, salaku diatur kaluar dina pasatujuan ieu. Terminasi moal nulungan anjeun ti mana wae liability timbul ti mana wae breach dina pasatujuan ieu nu lumangsung saméméh terminasi

Urang bisa nungtungan pasatujuan ieu lamun urang nangtukeun (IN kawijaksanaan budi urang) Yén loka Anjeun teu cocog.

GlobaliGaming Mitra bisa milih pikeun ngabolaykeun partisipasi hiji affiliate di program, di kawijaksanaan mutlak anak, lamun affiliate aya dina breach tina kontrak ieu atawa lamun alesan percaya affiliate ka geus behaved di saperti sabalikna manner ka istilah atawa hajat program. Lamun affiliate nu ceases jadi anggota jaringan affiliate, GlobaliGaming Mitra cadangan hak kana nungtungan kasapukan ieu.

situs teu cocog bisa ngawengku maranéhanana anu: nu aimed di barudak, ngamajukeun bahan eksplisit sacara séksual, ngamajukeun kekerasan, ngamajukeun diskriminasi dumasar kana balap, awewe atawa lalaki, agama, kabangsaan, hal nu henteu mampuh, orientasi seksual, atawa umur, ngamajukeun kagiatan ilegal, atawa ngalanggar hak cipta intelektual.

Pikeun dijauhkeun tina ragu, terminasi tina kasapukan bakal cease nu mana wae nu mayar komisi nu bisa earned ku anggota ti sharing kaulinan net dihasilkeun posting nu terminasi tina perjanjian.

Risk alokasi

pihak Sanes bakal makéna pihak séjén (atawa ka jalma meunangkeun hak diturunkeun tina hak pihak lain urang) keur incidental, langsung, consequential, istimewa, Karuksakan punitive atawa exemplary nanaon nu - kaasup sharing leungit atawa kauntungan, leungitna usaha, atawa leungitna data - timbul kaluar ti pasatujuan ieu (kaasup tanpa watesan salaku hasil nu mana wae breach nu mana wae jaminan atawa istilah séjén pasatujuan ieu), henteu paduli naha pihak nanggungjawaban kana sadaya atawa disangka nanggungjawaban kana sadaya ieu disarankan, geus alesan séjén nyaho, atawa dina kanyataan terang tina kamungkinan tujuanana.

ACKNOWLEDGEMENT OF NO jaminan

Iwal salaku dinyatakeun disadiakeun di dieu, ayakeun warrants pihak nu situs web masing-masing bakal ngalakukeun dina manner ekspektasi atawa tanpa gangguan, kasalahan, atawa cacad, atawa nu mana wae nu sharing ka boh pihak bakal ngahasilkeun ti kagiatan contemplated ku pasatujuan ieu. Iwal salaku dinyatakeun diatur dina kasapukan ieu, pihak ayakeun ngajadikeun mana wae HARANSI nanaon nu, nganyatakeun atawa tersirat, kaasup HARANSI of merchantability atawa jasmani pikeun tujuan tinangtu atawa ti HARANSI ngalawan ngalanggar mana wae hak cipta intelektual husus enumerated.

tugas

Iwal salaku disebutkeun disadiakeun di dieu, ayakeun Mitra GlobaliGaming atawa nu Anggota bisa milih pasatujuan ieu atawa hak anak atawa utusan salah sahiji tugas anak dina pasatujuan ieu, tanpa idin ditulis saméméh lain. Sakur ngerjakeun purported atawa rombongan tanpa idin diperlukeun saperti bakal jadi null jeung batal.

jajahan hukum

pasatujuan ieu, interpretasi anak, kinerja atawa breach tujuanana, bakal ditaksir luyu jeung, jeung sagala patarosan nu aya kaitannana thereto bakal ditangtukeun ku, hukum substantive internal tina Britania Ageung.

akun tunggal

satuju The Anggota ka beroperasi situs Anggota single jeung Loka nu Merchant sacara(s). Lamun GlobaliGaming Mitra kudu manggihan, ngagunakeun informasi eta deems hade dina kaayaan, nu Anggota nu operasi leuwih ti hiji akun Anggota, Pasatujuan ieu bakal nungtungan jeung Anggota bakal forfeit sadaya hak ka komisi jeung bonus rujukan. Sababaraha loka bisa kadaptar ka hiji akun; kumaha, nu teu ngarenah nu mana wae situs banner dina loka anyar, dina Program GlobaliGaming Mitra Anggota, WAJIB jadi dilaporkeun ku anggota jeung diberesihan ku Team GlobaliGaming Mitra Rojongan beforehand, jeung kagagalan pikeun ngalakukeunana bisa ngahasilkeun dina terminasi tina akun Anggota sacara. Nu Anggota oge bakal forfeit sadaya hak ka komisi jeung bonus rujukan.

kontraktor BEBAS

GlobaliGaming Mitra jeung Anggota nu kontraktor independent dina pasatujuan ieu, jeung sia dieu bakal ditaksir nyieun partnership hiji, joint venture, atawa hubungan agénsi antara GlobaliGaming Mitra jeung Anggota. pihak Sanes boga otoritas pikeun asup ka pasatujuan nanaon nu atas nama pihak séjén.

Bantahan

Ieu téh tanggung jawab Anggota pikeun dibewarakeun pajeg ti kauntungan Anggota maranéhanana sacara, nurutkeun aturan nagara maranéhanana sacara. Ieu téh tanggung jawab sudagar pikeun mayar anggota sarta GlobaliGaming Mitra moal dilaksanakeun tanggung jawab laku lampah padagang anak di Wasalam ka pamayaran anggota anak.

GlobaliGaming Mitra ogé teu tanggung jawab jalan cookies nu dilacak dina situs Padagang atawa dina loka anggota sacara. Nu pangropéa tina kode cookie / tracking nyaéta tanggung jawab Merchant nu. GlobaliGaming Mitra nyaéta mastikeun hiji software perumahan nu mintonkeun hasil tracking pikeun anggotana

WAIVER

No waiver nu mana wae breach nu mana wae penyediaan pasatujuan ieu bakal mangrupakeun hiji waiver nu mana wae prior, breach babarengan atawa saterusna nu sarua atawa dibekelan séjén hereof, jeung no waiver bakal jadi éféktif kajaba dilakukeun dina tulisan jeung disaluyuan ku hiji wakil otorisasi tina pihak waiving.

parobahan

GlobaliGaming Mitra bisa ngarobah salah sahiji Sarat jeung Kaayaan diatur dina pasatujuan ieu ku ngeposkeun nu Sarat dirobah Pamakéan di: http://partners.globaligaming.com atawa di loka sejen eta pilih, jeung ku ngawartosan nu anggota parobahan via bewara email. Parobahan bisa ngawengku, salaku conto, parobahan lingkup waragad rujukan sadia, jadwal fee, prosedur pamayaran, struktur komisi, bangbarung pamayaran jeung aturan program rujukan. IF modifikasi Sakur IS unacceptable ka YOU, RECOURSE ngan Anjeun TO nungtungan pasatujuan ieu. Partisipasi Anjeun terus dina program handap Ngasupkeun urang parobahan bewara ATAWA kasapukan NEW dina loka urang bakal mangrupakeun ditampa beungkeutan ngarobah.